Voor de beste beleving op het web, raden wij aan je browser te updaten.
Update nu!Als horeca-ondernemer dient u aan een aantal wettelijke verplichtingen te voldoen om het welzijn van uw medewerkers te bewaken. Op deze pagina vindt u handige hulpmiddelen, tips over hoe u ervoor kunt zorgen dat u vlot een inspectie doorkomt en meer info over onze samenwerking.
Twijfelt u of uw zaak vlot een inspectie kan doorstaan? Met onze checklists gaat u na waarmee u zeker in orde moet zijn. Meer info over de specifieke thema’s vindt u hieronder bij: Wij helpen met uw preventietaken.
Mensura helpt u om preventief het welzijn van uw medewerkers veilig te stellen. Wij geven u onder meer concreet advies over preventiebeleid, voedselveiligheid, EHBO en brandpreventie.
Uw preventiebeleid
Voedselveiligheid en hygiëne
Eerste hulp
Brandpreventie en veiligheidssignalisatie
Ergonomie van werknemers
Persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij
Keuringen en controles
Arbeidsmiddelen en -apparaten
Psychosociale risico’s
Met een specifieke aanpak brengen we de risico’s voor uw horecazaak in kaart en bepalen we welke maatregelen u kunt of moet nemen. Een preventie-expert staat klaar met tips en antwoorden op al uw vragen.
Cookies opgeslagen