Voor de beste beleving op het web, raden wij aan je browser te updaten.
Update nu!Als horeca-ondernemer dient u aan een aantal wettelijke verplichtingen te voldoen om het welzijn van uw medewerkers te bewaken. Op deze pagina vindt u handige hulpmiddelen, tips over hoe u ervoor kunt zorgen dat u vlot een inspectie doorkomt en meer info over onze samenwerking.
Twijfelt u of uw zaak vlot een inspectie kan doorstaan? Met onze checklists gaat u na waarmee u zeker in orde moet zijn. Meer info over de specifieke thema’s vindt u hieronder bij: Wij helpen met uw preventietaken.
Mensura helpt u om preventief het welzijn van uw medewerkers veilig te stellen. Wij geven u onder meer concreet advies over preventiebeleid, voedselveiligheid, EHBO en brandpreventie.
Met een specifieke aanpak brengen we de risico’s voor uw horecazaak in kaart en bepalen we welke maatregelen u kunt of moet nemen. Een preventie-expert staat klaar met tips en antwoorden op al uw vragen.
Cookies opgeslagen