Uw samenwerking als horeca-uitbater met Mensura
- Home
- Uw samenwerking als horeca-uitbater met Mensura
Met een specifieke aanpak brengen we de risico’s voor uw horecazaak in kaart en bepalen we welke maatregelen u kunt of moet nemen. Een preventie-expert staat klaar met tips en antwoorden op al uw vragen.
Hoe helpen wij u?
- Scan
Uw vaste preventie-expert komt, afhankelijk van uw risico’s, om de één, twee of drie jaar bij u langs. Tijdens dit bezoek maakt hij een analyse op om te zien waar u staat met welzijn en preventie en waar er eventueel nog ruimte voor verbetering is. - Advies
Uw preventie-expert geeft u nuttige tips en heeft de antwoorden op uw vragen. Na het bezoek krijgt u een verslag met actiepunten. Dit verslag kan als basis dienen om uw beleidsplan op te stellen. - Actie
Nu is het aan u om aan de slag te gaan met onze adviezen. Om dat vlot te laten verlopen heeft Mensura praktische info en tools ter beschikking.
Vindt u niet wat u zoekt?
Neem contact op met uw preventie-expert of dossierbeheerder (hun gegevens vindt u op de online klantenzone) Hij of zij helpt u graag verder.
Wat betaalt u aan uw externe dienst?
Jaarlijks legt de overheid de minimumtarieven vast. Voor elke werknemer betaalt u dezelfde minimumbijdrage, ongeacht of hij of zij bij de bedrijfsarts langs moet voor gezondheidstoezicht.
Die minimumbijdrage is niet voor elk bedrijf dezelfde. Er zijn 5 tariefgroepen vastgelegd. Deze criteria bepalen welk bedrag uw organisatie betaalt:
- de hoofdactiviteit van uw organisatie (op basis van de NACE-code). Horecabedrijven vallen meestal onder tariefgroep 3.
- het aantal werknemers van uw organisatie.
Meer info vindt u op onze tarievenpagina.