HACCP: voedselveiligheid en hygiëne in de keuken

Alle medewerkers stimuleren om te werken volgens dezelfde principes, wat leidt tot een verbetering van de hygiëne op de werkvloer

HACCP: voedselveiligheid en hygiëne in de keuken
  • Praktisch
  • In overleg
  • Prijs op aanvraag
  • Nederlands, Frans
  • Op maat
  • Praktijkgericht
  • Kmo-portefeuille, Opleidingscheques, Sectorfonds

Je medewerkers worden op een duidelijke wijze gewezen op de noodzaak om hygiënisch te werk te gaan. Daarnaast wordt alles in regel gesteld om volledig in orde te zijn met de wetgeving betreffende voedselveiligheid.

Waarom?

  • Inzichten geven in de belangrijkste knelpunten rond voedingsmiddelenhygiëne.
  • Inzichten geven in de hygiënische basisprincipes om de voedselveiligheid te garanderen.

Wat leer je?

  • In een eerste deel wordt een kort theoretisch hoofdstuk gewijd aan de specifieke gevaren van het verwerken van voedsel.
  • Op maat van het bedrijf of de instelling worden alle van toepassing zijnde hygiëne-eisen duidelijk toegelicht.

Dit is een opleiding van ons Interact-aanbod

Interact

Ga in gesprek met een expert, deel je ervaringen en leer van elkaar. Leren is een sociaal gebeuren. Je leert basiskennis toepassen in de praktijk, dat kan zowel online als klassikaal.

Alles over Interact >


Resultaat?

De medewerkers van de keuken zijn na afloop van de cursus in staat om met kennis van zaken voedselveilig en hygiënisch te werken.


Wat zegt de wet?

Om de hygiënische veiligheid van voedselproducten te waarborgen, is er een preventieve referentiemethode uitgewerkt nl. HACCP, Hazard Analysis - Critical Control Point.
Iedereen die werkt met of in aanraking komt met voedselproducten in de uitvoering van zijn/haar job, moet rekeningen houden met de wet en regelgeving rond HACCP.

Nood aan extra info >


Prijs

De prijs hangt af van de manier waarop je de opleiding volgt.

Is je organisatie aangesloten bij Mensura Externe Dienst voor Preventie en Bescherming (EDPB), beschik je over preventie-eenheden en is je saldo toereikend, dan kan je hiermee betalen.

Subsidies en financieringsmogelijkheden

Dankzij onze erkenningen door overheidsdiensten en sectorfondsen voldoen we aan de voorwaarden voor tal van subsidies en financieringsmogelijkheden.

    • Kmo-portefeuille. Gebruik deze erkenningsnummers in je aanvraag:
      • leden van Mensura Externe Dienst voor Preventie en Bescherming: Mensura EDPB - DV.O105072
      • niet-leden: Mensura CONSULT - DV.O101943
    • Opleidingscheques
    • Sectorfonds
      • Alimento
      • Constructiv 

    Cookies opgeslagen